ZF 24

Bursa din Sibiu asteapta strainii pentru majorarea de capital

04.10.2007, 17:23 12

Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) asteapta ca o bursa straina si un fond de investitii din New York sa subscrie actiuni la majorarea de capital, dupa ce mai multe institutii au cerut informatii referitoare la operatiune, potrivit presedintelui institutiei, Teodor Ancuta, citat de Mediafax.

"Bursa din Varsovia, Bursa Eurex, din Germania si Bursa Oneix, care opereaza in regiunea Scandinava, precum si un fond de investitii din New York si-au manifestat interesul de a subscrie actiuni la majorarea de capital. Din cele trei burse externe, probabil ca una va subscrie", a declarat pentru Mediafax presedintele BMFMS, Teodor Ancuta.

Nu a fost mentionat numele fondului de investitii american, dar Ancuta a mentionat ca planurile prevad o majorare a capitalului social la doua milioane de euro si, anul viitor, un capital social de cinci milioane euro.

Potrivit presedintelul BMFMS, pana in acest moment au subscris la majorarea de capital banca de investitii Morgan Stanley si compania de brokeraj Intercapital Invest, cate zece actiuni, fiecare dintre cei doi cumparatori platind cate 16.000 de lei.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24