ZF 24

CBRE se extinde in Grecia si Cipru, printr-un acord cu grupul Atria

01.05.2008, 15:52 17

CB Richard Ellis Group (CBRE), cea mai mare companie de brokeraj in domeniul imobiliar din lume, prezenta si in Romania, a incheiat un acord de afiliere cu Atria, una din cele mai importante companii care furnizeaza servicii imobiliare comerciale din Grecia, potrivit portfolio.hu.

Grupul Atria furnizeaza servicii in Grecia si Cipru prin intermediul a doua companii: Atria Property Services si Axies, care vor opera in continuare sub numele de CB Richard Ellis Atria, respectiv CB Richard Ellis Axies.

Piata imobiliara a Greciei s-a dezvoltat in ultimii ani, alimentata de aderarea la Uniunea Europeana, de economia puternica si de cresterea accesului pentru investitorii internationali.

Compania de servicii imobiliare CBRE se afla in Romania prin achizitia uneia dintre cele mai mari firme romanesti de profil, Eurisko Consulting, in urma unei tranzactii de 35 de milioane dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO