ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
21.12.2009, 10:05 18

Ambasadele britanice sunt nevoite sa reducacheltuielile

Ambasadele britanice din intreaga lume sunt nevoite sa reducabugetele pentru combaterea terorismului si pentru securitate, eleurmand sa impuna si micsorari de salarii si sa reduca numarulzilelor lucratoare dintr-o saptamana la patru pentru staff-ul localpentru a face fata crizei bugetare. Deprecierea lirei a condus la omajorare a deficitului bugetar pentru birourile externe pana la12%, fortand restrictionarea cheltuielilor.

Oamenii din business sunt dezamagiti de acordul de laCopenhaga

Oficialii companiilor din domeniul energiei la nivel mondialsunt dezamagiti de acordul pe probleme climatice incheiat laCopenhaga. Ei afirma ca acesta nu ofera suficienta siguranta pentrua-i convinge sa investeasca sumele mari necesare pentru reducereaemisiilor de carbon. Acordul - semnat vineri de cele mai importanteeconomii printre care Statele Unite si China, fara a fi insaadoptat formal de ONU - vizeaza limitarea cresterii temperaturii dela nivel mondial insa nu specifica tinte privind emisiile degaze.

BBC primeste acordul pentru televiziuneonline

BBC a primit acordul ce ii permite sa ofere servicii deteleviziune online, o decizie ce ar putea transforma postul publicde televiziune intr-un jucator extrem de important pe scena newmedia in domeniul televiziunii. Aceasta schimbare a fost puterniccriticata de British Sky Broadcasting, operatorul TV cu plata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24