ZF 24

Cearta la toaleta G20: Dominique Strauss-Kahn il ameninta pe Nicolas Sarkozy ca il da in judecata

07.12.2009, 14:30 50

Seful Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn,l-a amenintat pe presedintele francez Nicolas Sarkozy ca il da injudecata ca urmare a campaniei calomnioase pe care presedintelefrancez o desfasoara pentru a-l discredita in calitatatea deposibil adversar la urmatorul scrutin prezidential, informeazaThe Times.

Conform unei surse citate de publicatia britanica, Strauss-Kahna avut o iesire nervoasa fata de Sarkozy in momentul in care ceidoi s-au intalnit la un grup sanitar, cu ocazia summitului G20,organizat la 25 septembrie la Pittsburgh. Acesta i-a spuspresedintelui francez ca s-a saturat de zvonurile pe careapropiatii lui Sarkozy le imprastie cu privire la viata sa privatasi de discutiile despre fotografii cu el in prezenta unor femei, pecare presedintia franeza le-ar folosi pentru a-l discredita intr-ocampanie electorala.

"Stiu ca toate sunt lansate de la Elysee (presedintiafranceza)", i-a spus Strauss-Kahn lui Sarkozy, potrivit revistei LePoint. "Spune-le baietilor tai sa se opreasca, altfel ma voi adresainstantei", ar fi afirmat Strauss-Kahn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels