ZF 24

Comisia economica a Senatului respinge ordonantele privind managementul Tarom si achizitiile publice

19.09.2007, 16:15 18

Membrii Comisiei economice a Senatului au respins, astazi, doua ordonante promovate de Ministerul Transporturilor privind administrarea privata a companiei Tarom si, respectiv, aplicarea unor derogari de la legislatia contractelor de achizitie publica pentru o serie de proiecte de constructii, informeaza Mediafax.

Ordonanta referitoare la Tarom, aprobata de Guvern in luna august, permitea companiei nationale de transport aerian sa aiba printre administratori o firma romana sau straina, desemnata prin licitatie organizata de Ministerul Transporturilor, pe perioada de restructurare si pregatire pentru privatizare.

Al doilea act normativ respins astazi de Comisia economica a Senatului este OUG 72/2007 de derogare de la prevederile OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de cesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata de Guvern la sfarsitul lunii iunie.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO