ZF 24

Compania Glina ar putea imprumuta 14 mil. euro de la Credit Europe Bank

06.04.2007, 10:52 19

Producatorul de preparate si conserve din carne Glina intentioneaza sa imprumute 14 milioane de euro de la Credit Europe Bank (Romania), decizia urmand sa fie discutata de actionarii firmei pe 8 mai.

Compania va garanta imprumuturile cu bunuri imobiliare aflate in proprietatea sa, cu soldul creditor al contului curent, cu cecuri, bilete de ordin, facturi si contracte cesionate in favoarea bancii, potrivit unui anunt al producatorului.

Glina a anuntat anterior ca va investi circa 10 milioane de euro pentru construirea unui ansamblu rezidential cu peste 100 de apartamente in Bucuresti.

Surse apropiate companiei au declarat, anul trecut, ca ansamblul va fi construit pe un teren cu suprafata de 5.200 de metri patrati, amplasat pe Splaiul Independentei, si va regrupa trei blocuri structurate pe subsol, demisol, parter si noua niveluri. La subsolul cladirilor vor fi amenajate parcari subterane, fiecare apartament urmand sa aiba alocat un loc de parcare. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO