ZF 24

Conti: In cateva saptamani vom finaliza privatizarea Electrica Muntenia Sud

28.03.2007, 16:29 12

"Discutiile legate de transferul actiunilor la Electrica Muntenia Sud au fost accelerate in ultimele saptamani, dupa o lunga perioada de intrerupere a acestora. Am avut discutii cu avocatii si expertii din cadrul AVAS implicati in procesul de privatizare. Sper ca acest proces sa fie finalizat in urmatoarele saptamani, pana la sfarsitul lunii aprilie", a declarat Fulvio Conti, CEO-ul Enel.
Enel a castigat in vara anului trecut procesul pentru privatizarea celei mai valoroase companii de profil din portofoliul Electrica, Electrica Muntenia Sud. Italienii au avut cea mai buna oferta pentru preluarea pachetului de 67,5% din actiunile companiei, fiind de acord sa plateasca 820 de milioane de euro pentru acest procentaj din capitalul social al Electrica Muntenia Sud.
Transferul de actiuni a fost amanat din cauza scandalului din energie in care mai multe persoane implicate in procesul de privatizare au fost puse sub acuzare pentru spionaj economic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels