ZF 24

Cum a învăţat Japonia să cânte româneşte

Cum a învăţat Japonia să cânte româneşte

Autor: Raluca ION

29.11.2011, 16:56 543

"Iubesc România pentru că prima dragoste nu se uită niciodată. Şi, înainte să mă îndrăgostesc de o femeie m-am îndrăgostit de lucrurile, locurile, care mă aşteptau acolo când am deschis ochii", spune George Moise, autorul cărţii "Iertaţi-mă că nu sunt japonez", care locuieşte, de trei ani şi jumătate, în oraşul Ito, aflat la două ore de Tokyo. Apoi adaugă. " Şi nu iubesc România pentru că de ceva vreme nu o mai recunosc şi nu mă mai recunosc pe mine în ea".

Absolvent de jurnalism şi scenaristică, George Moise a lucrat o vreme într-o agenţie de publicitate din România, până când, dezamăgit de ce vedea acolo, s-a hotărât să plece în aventura vieţii lui. S-a angajat fotograf pe un vas de croazieră, unde a cunoscut-o pe Miwako, japoneza care i-a devenit soţie.

Intră AICI pe site-ul deceiubescromânia.ro

"Când am ajuns în Japonia, a fost ca şi când cineva m-ar fi luat de mână dintr-o mulţime de oameni agitată şi m-ar fi aşezat pe o bacă, să mă liniştesc puţin", îşi aminteşte el. Astăzi locuieşte, împreună cu familia soţiei, în peninsula Shizuoka, unde au o pensiune tradiţională, ryokan. Citiţi mai mult despre cum a învăţat Japonia să cânte româneşte pe www.gandul.info

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO