ZF 24

Electrica se uita in tarile din regiune pentru o posibila achizitie

22.07.2008, 20:15 14

Electrica, una dintre cele mai mari companii locale de distributie si furnizare a energiei electrice, se va decide pana la inceputul lunii septembrie daca va depune o oferta la o licitatie internationala pentru achizitia unei firme de distributie a energiei intr-o tara din regiune.

"Este o oportunitate de piata care ni se ofera, care se suprapune oricum cu strategia noastra de a iesi si pe pietele externe. Avem timp pana in a doua jumatate a lunii august sa ne hotaram daca vom depune o oferta in vederea participarii la o licitatie pentru cumpararea unei distributii de energie in regiune", a declarat Corneliu Stan, directorul general al Electrica. El nu a precizat tarile in care vor avea loc aceste licitatii si nici nivelul de pret de la care ar putea porni negocierile.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce ar insemna pentru Romania participarea Electrica la o astfel de licitatie si in ce stadiu se afla proiectul privind infiintarea companiei energetice integrate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO