ZF 24

Esteve: Renault va realiza afaceri de 3,5 mld. de euro in Romania dupa 2009

15.10.2008, 18:45 10

Afacerile Grupului Renault pe piata locala, care includ atat unitati de productie de automobile si subansamble cat si centrul de dezvoltare Renault Technologie Roumanie vor putea atinge cel mult 3,5 miliarde de euro dupa 2009, valoare care nu include si vanzarea de masini.

"In contextul actual este greu de depasit cifra de 4 miliarde de euro in ceea ce priveste afacerile Renault in Romania. Acestea se vor stabiliza la o valoare de aproximativ 3,5 miliarde de euro", a spus Christian Esteve, directorul Renault pentru regiunea Euromed care cuprinde Europa de Est, Africa de Nord si Rusia, in conditiile in care anul acesta afacerile grupului francez vor atinge valoarea de 3 miliarde de euro, fara a lua in calcul si comertul cu automobile.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce cifra de afaceri a inregistrat Renault-Nissan Romania in 2007 si cum este considerata in prezent piata romaneasca de automobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24