ZF 24

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a asistat Impact Developer & Contractor în emisiunea de obligaţiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston...

Autor: Roxana Rosu

07.11.2023, 12:40 183

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Impact Developer & Contractor SA în legătură cu o emisiune de obligaţiuni corporative în valoare de 8 milioane de euro.

NNDKP a fost implicată în negocierea şi încheierea documentaţiei aferente emisiunii de obligaţiuni şi a acordat asistenţă clientului pe tot parcursul tranzacţiei.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacţie a fost condusă de Alina Radu, Partener şi coordonator al practicii de Drept Bancar şi Finanţări, care l-a avut alături pe Alexandru Ciambur, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici.

„Suntem extrem de bucuroşi că am putut susţine Impact Developer & Contractor în legătură cu obţinerea acestei finanţări pentru dezvoltarea proiectelor pe care le are în plan şi consolidarea poziţiei sale pe piaţa imobiliară din România”, a declarat Alina Radu, Partener NNDKP.

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor va folosi fondurile obţinute pentru prefinanţarea unor noi proiecte rezidenţiale, respectiv finanţarea nevoilor de capital circulant.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO