ZF 24

Future Group investeste 90 mil. euro intr-un complex rezidential din Galati

06.05.2008, 13:18 132

Future Group, unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei imobiliare din Romania, va investi peste 90 de milioane de euro intr-un proiect rezidential in Galati ce urmeaza a demara in luna iunie a anului in curs.

"Complexul rezidential din orasul de pe malul Dunarii se va construi pe un teren cu o suprafata de circa 16.000 mp, avand aproximativ 92.100 mp construiti si fiind compus din patru blocuri, cu un numar total de 1.220 de apartamente. Proiectul, integral, va fi finalizat in al doilea trimestru al anului 2012", declara doamna Ioana Benedek, managing director. Ansamblul rezidential din Galati se va dezvolta in patru stadii.

In urmatorii trei ani, Future Group se va implica in alte proiecte rezidentiale de anvergura ce vor rezulta in darea in folosinta a unui numar de 5.000 de apartamente in patru orase din Romania: Bucuresti, Sinaia, Campina si Brasov.

"Detinem deja terenurile sau urmeaza sa achizitionam spatii pentru proiectele pe care le avem in vedere, in unele cazuri impreuna cu parteneri, iar investitia totala va depasi 350 de milioane de euro", subliniaza Oded Goldstein, director al Future Group.

In Romania, firma detine circa 1,5 milioane mp de teren, proiectele in curs de constructie sau in faza de pre-constructie acoperind aproximativ 400.000 mp. In cei peste 15 ani de activitate, partenerii au investit pe plan local peste 100 de milioane de euro.

Pe langa constructiile Sitraco si Hotelul Golden Tulip, Future Group a inceput construirea in Bucuresti ansamblul Eminescu ? ce urmeaza a fi finalizat la inceputul anului viitor ? precum si cu Europe House ? un complex de birouri si spatii comerciale. Aceste proiecte au fost realizate impreuna cu parteneri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO