ZF 24

Gandul: Bataie pe gunoaie de 535,5 milioane de euro

21.04.2008, 09:15 13

O miza fabuloasa, de peste o jumatate de miliard de euro in urmatorii 25 de ani, a blocat licitatia pentru desemnarea firmei care va face curatenie in sectorul 1 al Capitalei, arata Gandul. Desemnarea fericitului castigator este tergiversata de contestatii in cascada.

In mod normal, licitatia ar fi trebuit incheiata acum trei luni: "De la lansarea anuntului de licitatie pana la deschiderea ofertei trebuie sa treaca 52 de zile, potrivit legislatiei in vigoare. La numaratoare, insa, nu se iau in considerare zilele in care se depun contestatii si perioada in care se primeste un raspuns de la Consiliul national de solutionarea contestatiilor. Noi trebuia sa desemnam castigatorul pe 21 ianuarie, or, au trecut trei luni de atunci si din cauza contestatiilor nu am putut face acest lucru", a declarat pentru Gandul, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 1. Ultima contestatie a fost depusa saptamana trecuta, asa ca licitatia este din nou oprita. Mai multe detalii pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO