ZF 24

Gata cu deplasarile in interes de serviciu. E la moda videoconferinta

22.11.2009, 13:21 19

Asta pentru a mai reduce din costuri in vremurile acestea decriza. Afacerile nu se mai incheie intre 4 ochi, ci in fata unuiecran. In timp ce vanzarile firmelor ce ofera aceste solutii suntin crestere, oamenii care le folosesc bat palma doar virtual.

Desi nu se afla in aceeasi tara, managerii iau decizii de criza.Printre altele, au taiat de pe lista costurile cu transportul sicazarea printre cele mai mari intr-o firma.

In plus, a disparut si chiria pentru birorile folosite ca salide sedinta, iar angajatii nu mai pleaca in deplasari zile intregipentru o conferinta de 2 ore.

Un sistem care il detecteaza pe cel care vorbeste pe bazasenzorilor de voce costa 50.000 de euro. Un altul, care creeazasenzatia unei intalniri fata in fata prin folosirea luminii, adecorului si a tehnologiei HD poate ajunge si la 200.000 de euro.Investitia se poate amortiza insa in 6 luni, spun specialistii.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24