ZF 24

Gliga Instrumente Muzicale Reghin a imprumutat 4 mil. lei de la BCR

14.01.2008, 16:23 148

Gliga Instrumente Muzicale, din judetul Mures, a contractat de la Banca Comerciala Romana, la sfarsitul anului trecut, un credit in valoare de patru milioane de lei, fondurile fiind investite in capacitatile de productie, a declarat pentru Mediafax directorul economic al firmei, Cristian Muresan.

"Am investit banii obtinuti din credit in tehnologia de prelucrare a lemnului din fabrica noastra. Firma produce instrumente muzicale cu coarde si arcus, precum viori, viole, violoncele si contrabasuri, al caror pret mediu este de 150 de euro pe unitate. Dintre acestea, 98% sunt exportate in majoritatea statelor din Europa de Vest", a spus Muresan.

Reprezentantii firmei estimau la inceputul anului trecut, pentru 2007, o cifra de afaceri de aproximativ 8,5 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2006. Vanzarea instrumentelor muzicale acopera circa doua milioane de euro din afacerile Gliga, diferenta fiind asigurata de activitatea din industria de prelucrare a mobilei.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO