ZF 24

Herghelegiu, Gecad Net: Soluţiile cloud, unul din motoarele creşterii de 30% din 2014

Herghelegiu, Gecad Net: Soluţiile cloud, unul din...

Autor: Ioana Nita

30.10.2014, 00:05 217
Gecad Net, un furnizor de aplicaţii software şi servicii IT in­tegrate, va înregistra în acest an o creştere a afacerilor de peste 30%, pe fondul cererii mai mari pentru soluţii în cloud.
 
„Gecad Net a finalizat anul 2013 cu o cifră de afaceri de peste 2,8 milioane de euro. În 2014 estimăm o creştere de peste 30% a veniturilor, pe baza creşterii adopţiei de soluţii în cloud şi a adăugării de servicii aferente. În prezent peste 20% din veniturile companiei vin din implementarea soluţiilor bazate pe cloud, printre vendorii principali numărându-se Microsoft, Autodesk, Adobe“, a declarat pentru ZF Cristian Herghelegiu, CEO al Gecad Net.
 
Unul dintre produsele pentru care cererea creşte în cadrul companiilor este Office 365, suita de aplicaţii de birou a companiei ame­ri­cane Microsoft, care in­clu­de şi soluţii de stocare şi par­ta­jare a fişierelor prin cloud inclusiv de pe echi­pamente mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO