ZF 24

Inca o afacere care creste pe timp de criza: profitul Contor Group s-a dublat in primele doua luni

26.03.2009, 15:34 26

Conducerea firmei Contor Group din Arad (CGC), listata pe Bursa, spune ca rezultatele firmei pe primele doua luni din acest an arata ca afacerile cu contoare beneficiaza de criza economica la nivel mondial.

Astfel, cifra de afaceri a companiei a urcat in primele doua luni din 2009 cu 7%, la 7,6 mil. lei, iar profitul brut s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului precedent.

“Paradoxal, criza economica da un impuls favorabil acestei afaceri de nisa. Doar 2,8 % din resursele de apa ale omenirii sunt apa dulce si 1,1 miliarde de oameni nu au acces constant la apa potabila. Penuria de apa, poluarea, transformarile climatice, risipa si explozia demografica au facut din apa cea mai valoroasa resursa din lume”, spun reprezentantii Contor Group.

Compania are ca obiectiv principal cresterea profitabilitatii. Actiunile Contor Group inregistrau astazi o corectie nesemnificativa si se tranzactionau la un pret de 0,0578 lei, nivel la care capitalizarea companiei este de 8,9 mil. lei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels