ZF 24

O agentie imobiliara din Estonia investeste 5 mil. euro in Romania

14.03.2007, 12:11 17

Agentia imobiliara Arco Real Estate Consulting, din Estonia, va investi pana in 2008 peste cinci milioane de euro in realizarea unei retele de birouri in Romania, principalele orase vizate fiind Bucuresti, Timisoara si Arad, iar firma va angaja, in urmatorii doi ani, 300 de consultanti imobiliari.
Compania a intrat pe piata romaneasca in octombrie 2006, fiind detinuta de firmele Arco Vara - unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul imobiliar din tarile baltice - si IPC Real Estate, societate internationala de investitii imobiliare.

Romania este cea de-a sasea tara unde grupul este prezent, alaturi de Estonia, Lituania, Letonia, Ucraina si Bulgaria, se arata intr-un comunicat al firmei.

Compania intentioneaza sa dezvolte o retea de agentii in fiecare sector din Capitala si in primele zece orase la nivel national.

Arco Real Estate asigura servicii de consultanta si brokeraj imobiliar, iar in perioada urmatoare va infiinta o divizie de evaluare. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24