ZF 24

Pacientul lui Ciomu a primit 200.000 de euro, prima parte din despagubirile stabilite de instanta

04.08.2009, 16:58 84

Prima transa de 200.000 de euro, reprezentand o parte din despagubirile pe care trebuie sa le primeasca pacientul operat de medicul Naum Ciomu, au ajuns in contul victimei, urmand ca celelalte doua transe de 150.000 de euro fiecare sa fie platite pana in 2011, scrie Mediafax.

Directorul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale (ASSM), Marius Savu, a declarat ca ASSM a acceptat sa dea acesti bani pentru ca Spitalul Burghele (fost Spitalul Panduri - n.r.) sa nu fie inchis, deoarece, daca nu ar fi existat bani pentru plata daunelor, spitalul ar fi fost executat silit, ajungand sa fie inchis. Directorul Administratiei Spitalelor a adaugat ca spera ca banii sa fie recuperati, ulterior, de la medicul Naum Ciomu.

Medicul Naum Ciomu a fost deferit justitiei in octombrie 2004, pentru ca a lasat infirm un pacient, doctorul fiind acuzat de vatamare corporala grava din culpa, dupa ce in timpul unei interventii chirurgicale a taiat din greseala penisul pacientului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO