ZF 24

Parcarea de suprafaţă de la Carrefour Orhideea va fi desfiinţată

Parcarea de suprafaţă de la Carrefour Orhideea va fi...

Autor: Cristi Moga

25.06.2014, 13:00 9317
Parcarea de suprafaţă de la magazinul Carrefour Orhideea, hipermarketul cu cele mai mari vânzări din portofoliul local al grupului francez, va fi desfiinţată pentru a face loc unei galerii comerciale, a declarat într-un interviu pentru Ziarul Financiar Anca Damour, managing director al Carrefour Property România.
 
„Suntem în plin proces de modernizare a activelor pe care le avem în portofoliu. La Orhideea, care la zece ani de la deschidere rămâne magazinul nostru numărul unu în materie de vânzări, parcările vor fi trecute în subteran deoarece în acel spaţiu va fi construită o galerie comercială, iar la etaj vom face o zonă de entertainment şi o terasă mare“, a spus reprezentanta Carrefour Property.
 
Dacă în primii ani de după intrarea pe piaţa locală, în 2001, Carrefour s-a extins cu precădere în proiecte proprii, odată cu boom-ul, dar mai ales după venirea crizei, francezii nu au mai cumpărat niciun teren în România, preferând să închirieze spaţii în proiectele altor dezvoltatori. Spre comparaţie, germanii de la Kaufland s-au extins exclusiv în spaţii proprii, în timp ce francezii de la Auchan caută de asemenea să deţină spaţiile magazinelor, acolo unde este posibil.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO