ZF 24

Proiecte de 113 milioane euro pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti

27.03.2007, 14:33 97

Proiectele comerciale, imobiliare si hotelurile care urmeaza sa fie incheiate in maxim un an si jumatate pe bulevardul Theodor Pallady, la iesirea din Bucuresti spre Constanta, insumeaza 113 milioane de euro, a declarat Stefan Dumitrascu, arhitect sef la Primaria Sectorului 3.

"La Primaria Sectorului 3 au fost incasate taxe de autorizare pentru proiecte care insumeaza 113 milioane de euro, situate in vecinatatea Bulevardului Theodor Pallady, la iesirea din Bucuresti spre autostrada catre Constanta", spune Dumitrascu.

Potrivit acestuia, printre cele mai importante investitii se numara cate un hypermarket Carrefour si Real, un supermarket Mega Image si doua blocuri de locuinte cu cate opt etaje.

"De asemenea, in aceasta zona se lucreaza acum la constructia a trei hoteluri, fiecare dintre ele cu 6-10 etaje. Investitiile in fiecare dintre aceste trei hoteluri vor fi cifrate la sume cuprinse intre cinci si zece milioane de euro, iar investitorii sunt persoane fizice romane", a adaugat arhitectul sef al Primariei Sectorului 3. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO