ZF 24

Relocarea si extinderea actitivatilor de relatii cu clientii a costat Cosmote 2 milioane euro

05.02.2008, 13:34 13

Cosmote a investit doua milioane de euro pentru relocarea si extinderea activitatilor de relatii cu clientii intr-un nou sediu, situat in Bucuresti, in Iride Business Park, unde operatorul de telefonie mobila a inchiriat o suprafata de 5.000 de metrii patrati, conform unui comunicat trimis de companie redactiei.

"Cosmote a inceput activitatile de relatii cu clientii in decembrie 2005, odata cu lansarea companiei, cu o echipa de aproape 50 de angajati. Ca urmare a evolutiei rapide a numarului de clienti, in prezent, echipa dedicata este formata din peste 460 de angajati, care opereaza din trei locatii diferite", a declarat directorul de vanzari si servicii relatii cu clientii al operatorului, Vassilis Trochalidis.

Noul centru gazduieste in prezent peste 300 de angajati ai departamentului de Relatii cu Clientii si peste 120 de angajati ai diviziilor de IT, date si retea.

Sediul central al Cosmote Romania este amplasat in Bucuresti, in cladirea de birouri America House, unde ocupa o suprafata de 3.500 metri patrati.

Operatorul de telefonie mobila mai are birouri de suport tehnic in Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau si Brasov. In prezent, compania are peste 1.000 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO