ZF 24

Renovatio Solar a instalat 650 de panouri fotovoltaice pe clădirea de birouri a ANA Hotels din Bucureşti şi pe hotelul Crowne Plaza, detinute de omul de afaceri George Copos

Renovatio Solar a instalat 650 de panouri fotovoltaice pe...

Autor: Roxana Rosu

27.05.2024, 10:12 196

Renovatio Solar, unul dintre principalii jucători din domeniul energiei solare şi al tehnologiei verzi din România, a finalizat instalarea a 650 de panouri fotovoltaice pe clădirile ANA Hotels (clădire de birouri) şi Crowne Plaza (hotel) din Bucureşti, care aparţin omului de afaceri George Copos.

”Proiectul a presupus proiectarea şi instalarea unui sistem fotovoltaic cu o capacitate totală de 300KWp (in baza unui contract tip EPC - prosumator industrial) şi a fost provocator întrucât a fost necesar să lucrăm în intervale orare fixe, prestabilite de client, pentru a nu deranja oaspeţii hotelului sau persoanele care lucrează în clădirea de birouri”, a declarat Horaţiu Regneală, CEO al Renovatio Solar.

În plus, ANA Hotels a instalat puncte de încărcare pentru maşini electrice în parcările hotelurilor.

Renovatio Solar face parte dintre companiile care aparţin brandului Renovatio, organizaţie orientată spre implemantarea soluţiilor fotovoltaice turn-key personalizate. Renovatio a derulat în ultimii 20 de ani proiecte în ţări precum România, Portugalia, Columbia, Polonia, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova sau Italia.

ANA Hotels este deţinută de omul de afaceri George Copos şi are în proprietate hotelurile InterContinental Athenee Palace, Crowne Plaza din Bucureşti şi trei unităţi hoteliere din Poiana Braşov - Sportul, Bradul şi Poiana -, precum şi Hotelul Europa, împreună cu centrul SPA ANA Health Spa din Eforie Nord.

În 2022, ANA Hotels şi-a majorat veniturile cu 83%, ajungând la afaceri de 160 milioane lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24