ZF 24

Rezultatele numaratorii BEC: 1,5% din voturile nule sunt de fapt valabile. Daca e aceeasi situatie la nivelul tuturor voturilor, se pune problema renumararii?

Rezultatele numaratorii BEC: 1,5% din voturile nule sunt de fapt valabile. Daca e aceeasi situatie la nivelul tuturor voturilor se pune problema renumararii?
13.12.2009, 17:37 28

Biroul Electoral Central a constatat ca, printre cele circa137.000 de buletine de vot nule verificate de la sectiile de votaredin tara, s-au regasit un numar de 2.137 de voturi valabilexprimate, dintre care 1.169 pentru Traian Basescu si 968 pentruMircea Geoana, conform unui comunicat al BEC, citat de Mediafax.

Sursa citata precizeaza ca voturile nule de la sectiile devotare din strainatate vor fi transmise Biroului Electoral Central,pentru reexaminare si renumarare, de catre Biroul electoral pentrusectiile de votare din strainatate, in cursul zilei de luni. Cititimai mult despre renumararea voturilor nule de la alegerileprezidentiale pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels