ZF 24

Romtelecom isi extinde serviciile de Internet de banda larga

20.05.2008, 13:26 14

Romtelecom a implementat o retea Cisco prin care isi va extinde serviciile de Internet de banda larga, operatiune care va duce si la reducerea costurilor cu reteaua si imbunatatirea administrarii accesului clientilor la servicii, se arata intr-un comunicat al celor doua companii.

Implementarea retelei Cisco IP NGN (Internet Protocol Next-Generation Network) face parte din strategia Romtelecom de extindere a serviciilor de banda larga in Romania.

"Confruntata cu provocarile actuale complexe din domeniul telecomunicatiilor, compania Romtelecom trebuie sa urmareasca realizarea a trei obiective fundamentale: mai multe servicii disponibile, imbunatatirea eficientei si un mai bun control. Pentru a pune in practica aceste obiective, trebuie sa cream o infrastructura mai durabila si mai economica, care sa asigure suport pentru serviciile existente si care poate evolua astfel incat sa furnizeze o gama extinsa de servicii noi, personalizate", a declarat, in comunicat, directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO