ZF 24

Sixt New Kopel devine dealer Suzuki

Sixt New Kopel devine dealer Suzuki
25.01.2010, 11:03 44

Grupul Sixt New Kopel, unul dintre principalii actori din piataleasingului operational din Romania, a devenit dealer al marciiauto Suzuki, pentru care urmareste vanzari de circa 500 de unitatiin 2010.

Potrivit reprezentantilor Sixt, vanzarea de automobile si pieseauto Suzuki va fi realizata printr-o companie noua a grupului,Union Motors Romania, care detine un showroom in Otopeni.

"Am avut o oportunitate, iar Suzuki este una din marcile carecresc, chiar daca au volume mici", a declarat Dudy Perry, directorgeneral Sixt New Kopel Group.
El a adaugat ca Sixt este cel mai mare client al marcii Suzuki peplan local, in flota de automobie pentru leasing operational fiindincluse cateva sute de automobile Suzuki.

Sixt New Kopel este totodata si importatorul marcii chinezestiCherry, care va fi lansata in Romania in luna septembrie. Lansareaera planificata initial pentru inceputul verii dar a fost amanatacirca trei luni pentru a putea importa automobile echipate deja cumotorizari Euro 5, care sunt scutite de la plata taxei depoluare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24