ZF 24

Standardizarea salariala in functie de varsta este copilareasca

22.06.2008, 14:00 12

"Top performeri sunt acei angajati care depasesc asteptarile angajatorului. Se pot pierde candidati foarte buni in momentul in care se ia decizia de respingere in primele 30 de minute dupa ce s-a terminat un interviu. Cel mai indicat ar fi sa se evite luarea unei hotarari finale intr-un interval foarte scurt de timp", a declarat Mihaela Damian, managing partner al companiei de executive search Stanton Chase, in cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comert Britanica-Romana.

Oamenii talentati pot fi respinsi de angajatori in primele 30 de minute ale interviului, pe baza unor motive superficiale. "Aceasta situatie ar trebui evitata pe cat posibil deoarece genereaza pierderea unui viitor angajat din categoria celor foarte talentati, adica top perfomeri", a declarat Damian.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, daca este salariul un factor de retentie al angajatilor top performeri si daca da, in functie de ce variaza acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO