ZF 24

Stefan Gheorghiu, Tegron Consulting: Este frustrant pentru investitori ce se intampla pe piata imobiliara

08.10.2008, 20:00 45

Piata imobiliara se afla de la inceputul anului intr-un blocaj din cauza declaratiilor negative facute de persoane cu influenta in mediul de business si de agentiile imobiliare, care au profitat de contextul nefavorabil al crizei internationale, potrivit lui Stefan Gheorghiu, fostul country manager al dezvoltatorului american Polimeni si al biroului local al fondului de investitii austriac EuropolisEuropolis.

"Este frustrant ceea ce s-a intamplat pe piata imobiliara de la inceputul anului. Au fost foarte multe declaratii negative care au influentat investitorii de pe piata imobiliara, cum a fost cea facuta de Dinu Patriciu de la inceputul anului, cat si de alte persoane cu influenta din Romania", afirma Gheorghiu, actionarul companiei de consultanta si dezvoltare imobiliara Tegron Consulting.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine prin ce se deosebesc agentiile imobiliare din Romania de cele din tarile de vest si ce factori vor contribui la mentinerea tranzactiilor imobiliare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24