ZF 24

Tânăra care a fost împuşcată în afara unui supermarket din Militari şi-a pierdut ochiul

Tânăra care a fost împuşcată în afara unui...

Autor: Laura Mitran

23.11.2013, 22:27 660

Monica Pop a precizat că are informaţii de la şefa Secţiei de Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost dusă femeia în vârstă de 23 de ani împuşcată cu un pistol cu bile, sâmbătă seară în Capitală.

Tânăra prezenta o plagă împuşcată la nivelul ochiului şi a ajuns la spital în stare gravă.

Monica Pop a spus că globul ocular nu mai este la locul lui şi nu mai poate fi funcţional. În plus, pacienta prezintă fracturi ale craniului în zona respectivă.

"Putea să moară, categoric", a mai spus Pop, precizând că exista posibilitatea ca proiectilul să intre în creier şi s-o omoare pe loc pe victimă.

Medicul oftalmolog a mai spus că şi reconstrucţia estetică va fi dificilă în acest caz.

"Starea ei generală nu e proastă, dar vă închipuiţi cum e din punct de vedere emoţional ştiind că şi-a pierdut ochiul în acest fel", a mai spus Monica Pop.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile, sâmbătă seară, în afara magazinului Cora Militari.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD şi o alta a Serviciului de Ambulanţă, victimele fiind în stare stabilă şi conştiente, înainte de a fi transportate la spital.

Femeia de 23 de ani şi unul din bărbaţi, de 38 de ani, rănit la gât, au fost transportaţi la SUUB, în timp ce celălalt bărbat, cu o plagă împuşcată în abdomen, a fost transportat la Spitalul Elias.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că cele trei victime se cunoşteau între ele şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc.

Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie.

Atacatorul a fugit de la locul incidentului fiind în prezent căutat.

Întrebat dacă a fost vorba de o reglare de conturi între interlopi, unul din anchetatorii de la faţa locului a negat, precizând că a fost un conflict spontan, care a început cu o ceartă între două femei.

Cele două femei care s-au luat la ceartă ar fi chiar surori, potrivit unor surse din Poliţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO