ZF 24

tbi bank extinde soluţia de creditare CASH Zero şi în străinătate, pentru românii din diaspora, cu o perioadă de graţie de 4 luni la plata dobânzii

tbi bank extinde soluţia de creditare CASH Zero şi în...

Autor: Roxana Rosu

09.08.2023, 15:20 222

tbi bank extinde soluţia CASH Zero, un instrument de creditare care oferă acces la finanţări de maxim 15.000 lei şi o perioadă de graţie de 4 luni la plata dobânzii, şi în străinătate, targhetând românii din diaspora.

„Românii, atât cei din ​​ţară, cât şi din străinătate, au planuri şi nevoi pentru care se bazează pe finanţare, dar contextul economic îi poate determina să-şi amâne proiectele. Acest instrument de finanţare îi ajută să obţină fondurile de care au nevoie şi pot rambursa rapid, în 4 luni, fără a fi nevoiţi să plătească dobânda, ceea ce reprezintă un mare avantaj”, spune Gergana Staykova, Market Leader, Romania, tbi bank.

Clienţii băncii pot accesa până la 15.000 de lei pe o perioadă de până la 48 de luni într-un proces de creditare 100% online. Primele 4 luni sunt fără dobândă, cu posibilitatea de a rambursa integral creditul cu zero costuri în primele 4 luni.

Clienţii primesc banii într-un cont personal deschis la orice bancă din România, cu aprobare rapidă şi documente minime. Vârsta maximă a solicitantului la data finalizării contractului de împrumut trebuie să fie de 75 de ani.

Instrumentul de finanţare poate fi accesat de clienţii noi ai tbi, dar şi de către clienţii care au avut credite tbi în trecut, dar le-au rambursat integral în urmă cu mai mult de trei ani.

𝐭𝐛𝐢 bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est, care operează în România, Grecia, Germania, Lituania şi Bulgaria. Prin diverse canale digitale şi parteneriate cu aproape 20.000 de comercianţi, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO