ZF 24

Telefonul casei de moda Versace va costa peste 3.500 euro

Versace Nokia 7270, produsul unei colaborari anterioare intre Versace si Nokia
19.01.2010, 15:25 188

Casa italiana de moda Gianni Versace va lansa in luna mai aacestui an primul sau telefon mobil, al carui pret va depasi sumade 3.500 euro, scrie Wall Street Journal. Telefonul a fost creat deDonatella Versace, designerul casei Versace, impreuna cu ModelLabsGroup, o companie franceza ce produce telefoane si pentru casa demoda Christian Dior si pentru producatorul de ceasuri Tag Heurer."Inainte, brandurile nu concepeau ideea unui telefon de lux", aspus Stephane Bohbot, directorul executiv al Model Lab. "Brandurileau devenit interesate de telefoane mobile atunci cand au realizatca distributia acestora poate fi limitata doar la anumite categoriisociale, iar designul poate fi customizat".

Noul telefon al celor de la Versace va avea un pret mai maredecat cel de la Dior, care a aparut in 2008 si costa 3.500 euro, aspus Bohbot.

Telefonul Versace va ajunge in boutiqurile brandului si inmagazinele de bijuterii si ceasuri de lux in mai. Clientii VIP aigrupului vor putea vedea in premiera telefonul la prezentarea demoda Haute Couture de saptamana viitoare de la Paris.

Alte case de moda care si-au mai lansat propriul telefon suntDolce&Gabbana, Prada si Giorgio Armani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels