ZF 24

Topul celor mai importante ştiri de astăzi

Topul celor mai importante ştiri de astăzi
17.06.2014, 19:39 130
 
Liviu Voinea, 39 de ani, votat ieri în Parlament pentru a prelua postul de viceguvernator al BNR ocupat de Cristian Popa, este cea mai mare surpriză a alegerilor pentru noul mandat de 5 ani al consiliului de administraţie al băncii centrale care va începe în octombrie.
 
 
Creşterea exporturilor de mo­to­ri­nă ale Rusiei, care a investit zeci de mi­liar­de de dolari pentru a-şi moderniza rafi­năriile, ar putea provoca pierderi ma­jore sectorului european de rafinare, de­ja afectat de închideri de unităţi şi de supra­capacitate, scrie Financial Times.
 
 
De fiecare dată când un utilizator face un clic pe coşul de cumpărături de pe site-ul retailerului online eMag, un PDA Motorola de 2.000 de euro de la mâna unui angajat al depozitului logistic al companiei situat la marginea Bucureştiului preia comanda, îi „spune“ angajatului de unde să ia produsul cerut, iar câteva minute mai târziu coletul ambalat aşteaptă să plece spre cumpărător.
 
 
Cei mai doriţi zece angajatori din economie sunt în acest an Oracle, Google, Microsoft, Continental, IBM, OMV Petrom, P&G, Coca-Cola, Vodafone sau Orange, primele patru poziţii fiind neschimbate faţă de anul trecut. 
 
 
Clădirea de birouri Green Court, construită de grupul suedez Skanska pe strada Barbu Văcărescu din nordul Capitalei, va prelua din toamna acestui an denumirea neoficială „Orange Court“, după ce operatorul de telefonie mobilă a închiriat opt din cele 12 etaje ale imobilului în care vor fi mutaţi peste 1.500 de angajaţi ai companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels