ZF 24

Unirea Shopping Center isi va majora capitalul cu investitia in parcarea centrului

05.07.2007, 16:47 17

Unirea Shopping Center isi va majora capitalul social prin aport in natura al actionarului majoritar, compania Nova Trade, contributia reprezentand investitia in parcajul multietajat amenajat langa magazinul Unirea din Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.
Anterior acestei majorari, capitalul social al companiei era de 5,2 milioane lei, impartit in 2,08 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Aportul in natura va fi evaluat de catre un expert numit de judecatorul delegat de la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti.
Unirea Shopping Center a inregistrat in primele trei luni o cifra de afaceri de 16,87 milioane de lei, in urcare cu 17,2% fata de perioada similara a anului precedent. Profitul brut a avansat cu 64,87%, la 3,38 milioane de lei.
Potrivit ultimelor raportari, actionarul majoritar al Unirea Shopping Center, cu 65,4% din actiuni, este Nova Trade, companie controlata de Dan Adamescu. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO