ZF Live

Autostrada Bucureşti-Ploieşti e "ciudată" însă problema reală e cu cei 6 kilometri din şoseaua de centură a capitalei, spune un curier de top

19.11.2012, 17:38 7587

Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai firmei Fan Courier, cea mai mare com­panie de curierat cu capital autohton, cu afaceri de 52 mil. euro în 2011, a declarat la ZF LIVE că autostrada Bucureşti Ploieşti este "puţin ciudată", însă marea problemă a curierilor şi transportatorilor este bucata din şoseaua de centură care face legătura între capitală şi autostradă.

Acţionarul Fan Courier susţine că infras­truc­tura rutieră locală nu poate fi comparată deocamdată nici măcar cu cea a ţărilor din jur, în condiţiile în care actuala "reţea" de autos­trăzi nu a fost con­s­truită în zonele cu cele mai mari dificultăţi de depla­sare.

Mai multe subiecte din ZF LIVE puteţi vedea aici

FAN Courier, cel mai mare jucător cu capital autohton din piaţa de curierat. Afacerile companiei au crescut în lei cu 9,25% în prima jumătate a acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Anul trecut firma a avut o cifră de afaceri de 222 de milioane de lei (circa 52 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO