ZF Live

VIDEO ZF Live Special. “Direcţia tehnologiilor de cloud este una din cele mai promiţătoare într-o carieră în IT”. O discuţie cu Ciprian Jighici, Genisoft şi Marius Filipaş, Microsoft România

Autor: Cătălina Butan

12.11.2013, 11:15 212

“Cloud-ul a generat o anume teamă în rândul persoanelor angajate în departamente de IT că impactul va fi unul similar cu robotozarea industrială şi anume că adoptarea pe scară largă a tehnologiilor de cloud va duce la desfiinţarea job-urilor în IT. Eu cred că acest lucru este departe de adevăr. Va duce la o transformare pe alocuri radicală şi vor fi unii care nu se vor putea adapta la aceste modificări. Direcţia tehnologiilor cloud este cea mai promiţătoare într-o carieră în IT”, a spus Ciprian Jichici, General Manager Genisoft în ediţia specială ZF Live din data de 6 noiembrie. 

Această sesiune a emisiunii ZF Live l-a avut ca invitat şi pe Marius Filipaş, Server & Tools Business Group Lead, Microsoft România.

Ziarul Financiar Live a transmis în cadrul unei ediţii speciale de la Summitul Microsoft 2013, eveniment desfăşurat în Bucureşti, în zilele 6-7 noiembrie, la care au participat peste 1.200 de persoane, 36 de parteneri Microsoft şi 45 de experţi în IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO