ZF Live

ZF Live. Ciprian Ivana, cofondator Agri.Shop: Odată cu pandemia, a apărut un fenomen de redescoperire a unui alt stil de viaţă. Cei de la oraş s-au îndreptat către locuinţe la ţară

Autor: Alexandra Matei

05.05.2021, 00:05 155

Agri.Shop, un business din zona de retail agricol dedicat micilor fermieri, care a ajuns la 70 de magazine situate în jurul Bucureştiului şi în nordul României, a lansat în România primul furaj care conţine soia nemo­dificată genetic şi care se adresează, în special, nevoilor din prezent ale gospodăriilor şi ale micilor fermieri.

„Acest furaj este 100% românesc, atât ca reţetă, cât şi ca materie primă. Punctul în care ne aflăm azi este unul care ne arată că piaţa şi nevoile fermierilor s-au schimbat foarte mult în ultimii 12 ani. Clienţii sunt atenţi la ce înseamnă nutriţia pentru păsările şi animalele proprii. Această diferenţiere trebuie foarte bine comunicată şi înţeleasă şi consider că educaţia pe care trebuie să o facem în continuare vizavi de această diferenţiere în relaţia cu clientul este un proces care abia acum începe şi care va dura”, a declarat Ciprian Ivana, cofondator al reţelei de magazine Agri.Shop, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

 

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO