ZF Live

ZF Live: Îşi va găsi Bank of Cyprus cumpărător ?

12.04.2013, 12:44 307

Luni, se împlinesc două săptămâni de când operaţiunile sucursalei locale a Bank of Cyprus au fost suspendate. Îşi va găsi banca un cumpărător?

Singurul investitor care şi-a exprimat oficial un interes pentru active în mod generic ale băncilor cipriotice, nu neaparat ale Bank of Cyprus este Raiffeisen International.

Neoficial, informaţiile de pe piaţă arată că şi Banca Transilvania este interesată de această oportunitate. BCR a anunţat că declină interesul faţă de o eventuală tranzacţie. De asemenea, reprezentanţii ING au declarat că Bank of Cyprus nu se află în planurile sale de investiţii.

“Bank of Cyprus România nu are nicio valoare adăugată pentru businessul ING Bank, iar banca olandeză nu a cumpărat nimic în ultimii ani şi nici nu are de gând”, afirmă Mişu Negriţoiu, chair­man ING Bank România.

  Urmăriţi video pentru o analiză asupra situaţia sucursalei Bank of Cyprus, precum şi o discuţie despre transparenţa băncilor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO