ZF Live

ZF LIVE. Jorg Riommi, director de creaţie al Publicis România: „Ideile care pleacă din Bucureşti pot câştiga în orice ţară din lume“

Autor: Bianca Dorobanţu

28.10.2016, 07:00 403

Agenţia de publicitate Publicis România a câştigat trofeul pentru „Agenţia Anului” la Festivalul Internaţional de publicitate Golden Drum 2016 din Slovenia, unde a concurat cu alte mari agenţii din 37 de ţări din Europa.

Publicis România face parte din Publicis Group, unul dintre cele mai mari conglomerate de comunicare din lume, prezent în peste 108 ţări, care are în portofoliu agenţii precum Publicis Worldwide, BBH, Leo Burnett sau Saatchi & Saatchi.

„Am câştigat cu şapte proiecte diferite, pentru şapte clienţi diferiţi“, a spus Jorg Riommi, directorul de creaţie al agenţiei invitat la ZF Live. 

Printre campaniile premiate au fost cele realizate pentru Carrefour (cu Shop like a Jedi), pentru Automobil Clubul Român (cu Mr. Bear Driver, joc pentru copii care îi aten­ţio­nează de fiecare dată când părinţii lor încalcă regulile de cir­culaţie în trafic, reducând riscul accidentelor) şi pentru Oppo, producător chinez de smartphone-uri şi alte dispo­zitive (cu Back Home Screens, care a folosit toate ecranele telefoanelor sale mobile promovate în media pentru a ex­pune poze ale copiilor dispăruţi din China, ajutând la găsirea aces­tora).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO