ZF Live

ZF Live. Mircea Cirţ, fondatorul ATP Group: Estimăm că anul acesta vom avea de produs peste 100 de autobuze electrice. În câteva luni vom începe construcţia pentru a doua fabrică, o unitate de 13.000 mp, care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor

Mircea Cirţ, fondatorul grupului ATP

Mircea Cirţ, fondatorul grupului ATP

Autor: Alexandra Matei

23.02.2024, 17:00 832

Grupul ATP va muta în noua facilitate şi producţia de camioane, iar în doi ani de zile îşi propune să separe producţia de autobuze de cea de camioane şi să dezvolte şi o a treia fabrică, de 16.200 mp, strict pentru autobuze  În urma acestor extinderi de capacitate, se vor putea produce zilnic câte două autobuze şi câte 15 camioane.

Mircea Cirţ, fonda­to­rul gru­pului ATP, format din mai multe companii care se ocupă de produc­ţie şi asam­blare de cami­oa­ne, import şi distribu­ţie de piese pentru ca­mioane, dealership şi re­pre­zen­tan­ţă auto, mente­nan­ţă pen­tru autovehicule, spune că anul acesta va începe con­strucţia celei de-a doua unităţi de producţie, care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor. Estimarea sa pentru 2024 este că ATP Group va produce peste 100 de autobuze electrice.

„În momentul de faţă avem 56 de comenzi pe rol pe care trebuie să le producem în prima parte a acestui an. Esti­măm că anul acesta vom avea de produs peste 100 de auto­buze. Tot anul acesta ne propunem să ridicăm a doua fabri­că. Ne apucăm de construcţie în câteva luni. Va fi o fabrică de 13.000 mp care va asigura producţia de şasiuri, caroserii şi asamblarea autobuzelor. În plus, vom muta din actuala linie de producţie camioanele în noua facilitate. În doi ani de zile, ne propunem să le separăm şi să dezvoltăm o a treia fabrică, de 16.200 mp pentru autobuze, iar în facilitatea pe care o vom ridica anul acesta vor rămâne doar camioanele“, a spus el în timpul emisiunii online de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO