ZF Live

ZF Live. Virgil Zahan, CEO al Goldring: Prin platforma finants.ro obiectivul nostru este să punem antreprenorii împreună cu furnizorii de finanţare

Autor: Mirabela Tiron

15.11.2022, 18:00 234

Platforma vrea să schimbe modul prin care un antreprenor accesează ofertele de finanţare ale băncilor, ca o interfaţă pentru tot ce oferă băncile şI IFN-urile Platforma se adresează microîntreprinderilor şi IMM-urilor.

Virgil Zahan, CEO, Goldring, spune că platforma pe care a lansat-o pe piaţă, finants.ro, se adresează în special microîntre­prinderilor şi IMM-urilor iar până acum a atras 11 IFN_uri şi 4 bănci cu oferte, dar se poartă discuţii cu mai mulţi ofertanţi.

 „Există o nevoie de finanţare pe care am întâlnit-o la toţi antreprenorii, am văzut că au o nevoie comună de finanţare. (...) Văzând că există această nevoie de finanţare am de­cis să lansăm platforma finants.ro astfel încât să ajungem să mai lansăm pe piaţă şi un in­ter­mediar digital al surselor de finanţare, vi­ne ca o platformă care vrea să schimbe mo­dul prin care un antreprenor accesează ofertele de finanţare ale băncilor, ca o inter­faţă pentru tot ce oferă băncile şi IFN-urile, urmând să atragem şi alţi ofertanţi ca să diversificăm sursele pe care un antreprenor le poate accesa“, a declarat Virgil Zahan, CEO, Goldring la emisiunea ZF LIVE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO