ZF News

Germanii de la Elster Rometrics văd afaceri în creştere cu 18%

Germanii de la Elster Rometrics văd afaceri în...

Autor: Laurentiu Cotu

03.03.2015, 00:05 275
Producătorul de contoare Elster Rometrics, parte a grupului german Elster, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 13 mil. euro, în creştere cu 18% faţă de anul trecut, susţinută de reorganizarea şi consolidarea activităţii companiei. Germanii au avut anul trecut afaceri totale de aproximativ 11 mil. euro, mai mult cu aproximativ 40% faţă de anul precedent.
 
„Continuăm în acest an reorganizarea şi consolidarea proceselor şi activităţilor noastre. Avem în vedere reorganizarea lanţului de aprovizionare, în condiţiile în care piaţa este tot mai exigentă în privinţa specificaţiilor, calităţii produselor, dar şi a costurilor“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Pascu, director financiar al Elster Rometrics.
 
Principalii furnizori de materie primă ai companiei fac parte din grupul german Elster, iar clienţii sunt Electrica şi sucursalele Electrica, dar şi firmele din grupulul Elster, pe segmentele de producţie şi dezvoltare software.
 
În vara anului trecut, Elster Rometrics împreună cu EnergoBit din Cluj şi AEM Timişoara au semnat cu distribuitorul de electricitate E.ON Moldova Distribuţie, subsidiară a grupului german E.ON, un contract de 20,55 mil. lei (4,67 mil. euro), pentru furnizarea mai multor tipuri de contoare, potrivit unui anunţ care a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO