ZF Transilvania

Constructorul Atlas Sport din Târgu Mureş a câştigat un contract de 9,8 mil. lei cu primăria Sibiu pentru amenjarea unor noi terenuri pentru sport

Constructorul Atlas Sport din Târgu Mureş a câştigat...

Autor: Laurentiu Cotu

18.04.2022, 17:02 107

Atlas Sport din Târgu-Mureş, o com­panie specializată în construcţii sportive fondată de antreprenorul Emanuel Toma, a câştigat un contract de aproximativ 9,8 mil. lei (circa 2 mil. euro) pentru amenajarea unui nou spaţiu pentru sport, în zona Pieţei Obor, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sibiu. Noua zonă pentru sport va fi creată pe un teren în suprafaţă de aproximativ 23.000 mp şi va include un teren de fotbal de peste 8.000 mp, amenajat cu gazon, dotat cu un sistem de drenaj şi irigaţii şi tribune cu aproximativ 500 de locuri, un teren artificial pentru minifotbal, două terenuri de tennis, un teren de bachet/volei, o zonă pentru tennis de masă, zone verzi amenajate cu iarbă, arbori şi arbuşti şi un sistem automatizat de irigaţii.

’’În paralel cu lucrările de modernizare a infrastructurii de drumuri, cu modernizarea şi extindereaşcolilor, continuăm să amenajăm şi zone pentru petrecerea timpului liber. Am semnat un contract pentru o investiţie de 9,83 de milioane de lei prin care vom oferi sibienilor terenuri pentru practicarea sportului, pentru sănătate şi agrement.’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.În 2020, compania Atlas Sport a avut o cifră de afaceri de 43,4 mil. lei, un profit net de 9,6 mil. lei şi un număr mediu de 52 de angajaţi.