ZF Transilvania

Investiţie de 28,6 mil. lei pentru reabilitare Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi

Investiţie de 28,6 mil. lei pentru reabilitare...

Autor: Laurentiu Cotu

15.04.2024, 19:08 104

Consiliul Judeţean Iaşi a demarat un proiect de investiţii de 28,6 mil. lei (aproximativ 5,8 mil. euro), fără TVA, ce prevede realizarea unor lucrări de consolidare şi reabilitare a corpului C1 al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi. Lucrările sunt executate de constructorul ieşean Grup Construţii EST, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Iaşi.

’’Prin Direcţia de Proiecte am depus acest proiect pentru finanţare prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic Ridicat, anul trecut în luna septembrie şi mă bucur că astăzi avem şi finanţarea asigurată şi un câştigător desemnat pentru proiectare şi execuţie. Cea mai mare provocare va fi mutarea activităţii spitalului pe timpul execuţiei lucrărilor, dar cu siguranţă vom găsi, împreună, o soluţie care să funcţioneze, în primul rând în beneficiul pacienţilor, dar şi al personalului medical’’, a declarat Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, într-un comunicat de presă. Termenul pentru realizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a corpului C1 al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iaşi este de 33 de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels