ZF Transilvania

Primăria Iaşi a investit 450.000 de euro într-un centru de servicii sociale

Primăria Iaşi a investit 450.000 de euro într-un...

Autor: Laurentiu Cotu

29.09.2014, 17:05 101

Primăria Iaşi a finalizat un proiect de peste 450.000 de euro ce a presupus realizarea unui centrul social cu destinaţie multifuncţională, pentru tinerii proveniţi din centrele de plasament. Centrul oferă servicii de consiliere, informare, suport, evaluare şi monitorizare pentru un număr de 75 de persoane (26 în sistem rezidenţial şi 49 în regim de zi), pentru o perioadă cuprinsă între 12 şi 36 de luni.

Beneficiarii centrului sunt adolescenţii şi tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 26 ani, aflaţi în sistemul de protecţie. Centrul social a fost finanţat cu fonduri de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, prin Banca Mondială.

“Prin activitatea acestui centru vom sprijini tinerii proveniţi din centrele de plasament să-şi găsească un loc de muncă, să se integreze în societate. Este al patrulea centru de acest profil pe care-l inaugurăm anul acesta la Iaşi”, a declarat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iaşi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO