ZF Transilvania

Proiect de 5,7 mil. euro pentru realizarea unui centru de afaceri în Oradea

Autor: Laurentiu Cotu

24.07.2012, 14:50 130

Primăria Oradea va demara în cadrul programului de cooperare transfrontalieră România-Ungaria 2007-2013 un proiect în valoare totală de 5,7 mil. euro, din care aproape 3 mil. euro reprezintă valoarea finanţării nerambursabile, pentru dezvoltarea unui centru de afaceri cu produse agroalimentare. Totodată, proiectul presupune şi realizarea unui centru pentru educaţie antreprenorială şi un incubator de afaceri în municipiul Debrecen, din Ungaria.

Investiţia vizează realizarea infrastructurii de afaceri destinate centrului de produse agroalimentare din municipiul Oradea şi a infrastructurii necesare educaţiei antreprenoriale şi dezvoltării afacerilor de incubator în domeniul agroalimentar, în municipiul Debrecen.

De asemenea, proiectul prevede  organizarea unor cursuri în domeniul educaţiei antreprenoriale cu produse agroalimentare precum şi testarea în incubatorul de afaceri din municipiul Debrecen a unor produse inovative din domeniul agroalimentar, de către antreprenorii din municipiul Oradea.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO