Ziarul de Duminică

BookLand aduce laolaltă cartea tipărită şi cartea online

BookLand aduce laolaltă cartea tipărită şi cartea online/ de Ziarul de Duminică

Autor: Ziarul de Duminica

24.02.2011, 23:53 72

Prima ediţie a BookLand, noul târg pe piaţaevenimentelor de carte, va aduce laolaltă atât edituri care vândcarte tipărită, cât şi librării online. Târgul va avea loc înperioada 15-17 aprilie, la AFI Palace Cotroceni.

Circa 150 edituri vor expune la BookLand cărţidin toate domeniile, albume, ediţii de colecţie, dicţionare.Cărţile vor fi "acompaniate" de spectacole de muzică şi dans şi delansări multimedia. Toate detaliile vor fi în curând disponibile pewebsite-ului targului, www.book-land.ro.

BookLand pastreaza o parte dintre elementeletraditionale ale unui targ de carte: oferta de 400-500 de titluriper editura, lansari de carte, dezbateri, sesiuni de autografe dinpartea autorilor, toate acestea ambalate modern: mobilier unitarrealizat special pentru acest targ, spatii amenajate pentruevenimente editoriale si de entertainment, plasme de prezentareindividuala a editurilor, organizare eficienta a standurilor si aediturilor.

"Noaptea Alba a Cartii" este un alt element denoutate al BookLand. Vizitatorii sunt asteptati sambata, 16aprilie, sa cumpere carti pana in zori, in noaptea respectiva toatemagazinele din Afi Palace Cotroceni urmând a fi deschise.

Intrarea la BookLand este gratuita.

BookLand va fi gazda a circa 150 edituri. Incele 3 zile de BookLand (15-16-17 aprilie 2011) estimarile privindafluenta de vizitatori sunt de peste 350.000. Investitia se ridică la aproximativ300.000 de euro.

Editurile interesate sa participe la BookLandtrebuie sa completeze formularul de inscriere de pewww.book-land.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels