BCR a rămas în ianuarie 2018 cel mai mare jucător pe piaţa titlurilor de stat. Podiumul este completat de ING şi UniCredit

13 mar 2018 Autor: Claudia Medrega

BCR şi-a păstrat în luna ianuarie poziţia de lider în topul dealerilor primari, fiind urmată de ING Bank, iar podiumul din prima lună a anului 2018 este completat de UniCredit Bank, care a staţionat pe trei.

BCR, cea mai mare instituţie de credit după active de pe piaţa locală, ocupa la sfârşitul anului 2017 primul loc în clasamentul dealerilor primari pe piaţa titlurilor de stat, urcând în top după ce la finele anului 2016 se plasa doar pe locul patru.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2018

 
Cuvinte cheie:
BCR
, piata
, dealeri
, primari
, top
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide