Bănci și Asigurări

BCR extinde funcţionalităţile platformei digitale George cu o soluţie care asigură clienţilor BCR Leasing controlul în timp real asupra contractelor de finanţare în derulare

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing

Autor: Cristina Bellu

15.04.2024, 11:09 124

Banca Comercială Română (BCR) adaugă în portofoliu o soluţie prin care clienţii microîntreprinderi şi PFA îşi pot gestiona contractele active de finanţare BCR Leasing direct din magazinul George.

Noua funcţionalitate asigură clienţilor BCR Leasing un control mai bun, transparenţă şi vizibilitate în timp real asupra contractelor de finanţare în derulare, transimit oficialii BCR.

„Ne bucurăm să anunţăm o nouă funcţionalitate dedicată clienţilor noştri microîntreprinderi şi PFA, prin care aceştia au acces rapid şi permanent la contractul de finanţare BCR Leasing”, adaugă Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

În George pentru afaceri, clienţii beneficiază de acces la detaliile contractuale, de la tipul de produs de finanţare la maturitatea contractuală, rata curentă din scadenţar, numărul de luni rămase până la finalizarea rambursării şi suma de rambursat.

„Adăugarea contractelor active de finanţare BCR Leasing în magazinul George este o modalitate simplă de a pune tehnologia la lucru în beneficiul clienţilor business. Prin această nouă funcţionalitate George pentru afaceri, le propunem antreprenorilor un portofoliu de produse şi funcţionalităţi digitale, unic ca ofertă integrată pe piaţa din România”, spune Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie BCR.

Cu această nouă extindere a ecosistemului digital George, BCR consolidează rolul platformei de centru complet pentru servicii bancare, unde clienţii pot monitoriza şi gestiona toate aspectele vieţii lor financiare într-un mod uşor şi eficient, complet online: de la conturi bancare, carduri, linii de credit şi împrumuturi, până la asigurări, leasing, pensii  facultative şi investiţii.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO