Bănci și Asigurări

BRD si AIG au lansat o asigurare pentru posesorii de carduri business

05.11.2008, 17:44 18

BRD, impreuna cu AIG Romania si cu brokerul de asigurari Gras Savoye, a lansat un produs de asigurare impotriva furtului de valori, documente sau chei, destinat posesorilor de carduri business. Prima de asigurare anuala incepe de la 8 euro, asigurarea fiind valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

"Obiectivul lansarii noului produs este acela de a oferi clientilor persoane fizice autorizate si companiilor un plus de siguranta in utilizarea cardurilor business, prin acoperirea unor evenimente precum tranzactiile frauduloase, furtul de numerar cu agresiune, pierderea sau furtul documentelor si cheilor", precizeaza reprezentantii BRD.

Produsul este disponibil in doua variante, in functie de sumele maxime asigurate si evenimentele asigurate, cea de-a doua varianta oferind si transportul de fonduri si valori in afara sediului firmei in scopul depunerii la banca. BRD avea la sfarsitul lunii septembrie 2,6 milioane de clienti, 2,3 milioane de carduri, 900 de unitati teritoriale, 1.400 de bancomate si peste 16.000 de POS-uri.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels