Bănci și Asigurări

Dragoş Nicolae Oltenescu este noul director adjunct al Euroins România

Dragoş Nicolae Oltenescu

Dragoş Nicolae Oltenescu

Autor: Mircea Nica

24.03.2022, 00:05 165

Dragoş Nicolae Oltenescu a pri­mit aprobarea Autorităţii de Suprave­ghe­re Financiară (ASF) pentru a prelua funcţia de director general adjunct în ca­drul Euroins România, potrivit infor­ma­ţiilor transmise de ASF.

Dragoş Oltenescu are peste 20 de ani de experienţă în manage­ment financiar. El a condus pro­iecte ample precum trans­for­ma­rea afacerii, imple­mentarea de strategii financiare şi manage­mentul resurselor şi pro­cedurile in­terne la mai multe insti­tuţii ban­care internaţionale cu pre­zenţă în România. Expe­rienţa sa a fost acumulată în ur­ma unei ca­riere în industria ban­cară şi fintech, consultanţă, asi­gurări, tele­comunicaţii şi FMCG, susţin re­pre­zentanţii Euroins România.

„Cred că ex­perienţa sa şi aderarea la valorile Euroins ne vor ajuta să ne atingem ţinta şi planurile de transformare ambiţioase pe care le avem“, a transmis Tanja Blatnik, director general al Euroins România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO